Våra extratjänster

På Comlog strävar vi efter att erbjuda en heltäckande och skräddarsydd upplevelse för dig som kund. Det är detaljerna som gör din hemsida unik och framgångsrik, så därför erbjuder vi en rad extratjänster som kompletterar och förstärker din plats på webben.

Copywriting

Att skriva sina egna texter till hemsidan har både för- och nackdelar. Fördelen är att du kan ditt företag och dina tjänster utan och innan. Nackdelen är att du kanske kan det lite för bra.

Genom att anlita en extern copywriter får du ett par nya fräscha ögon som ser ditt företag från utsidan för första gången – precis som dina nya besökare på hemsidan kommer att göra. På så sätt är det större chans att texterna träffar besökarna på den nivå där de befinner sig.

Bra copytexter är engagerande och är optimerade både för besökare och sökmotorer.

Bildbehandling och optimering

Bildbehandling och optimering innefattar justeringar av färgbalans, kontrast, ljushet, beskärning och storleksanpassning för att bilderna ska vara av högsta kvalitet och optimerade för webben.

Det här är särskilt viktigt för produktbilder, då högkvalitativa bilder kan göra produkten mer attraktiv och förbättra besökarnas upplevelsen. Dessutom anpassas bilderna för snabb laddningstid på hemsidan, och det är en kritisk faktor för både användarupplevelse och sökoptimering.

Användartestning

Efter QA-testningen, men före den faktiska lanseringen, kan det vara värdefullt att genomföra användartestning, speciellt på lite större webbplatser och e-handelsplattformar.

Användartestningen innebär att riktiga användare testar hemsidan för att ge feedback om användarupplevelsen. Det kan hjälpa till att hitta eventuella problem som inte upptäckts under den interna testningen.

Det kan också hjälpa till att hitta problem i hemsidans struktur och design, som kan göra att besökarna har svårt att hitta viss information.

Sökmotoroptimering

En av våra mest värdefulla extratjänster är sökmotoroptimering, eller SEO.

Den här tjänsten är viktig för att öka din hemsidas synlighet och locka fler relevanta besökare.

Genom att använda moderna SEO-tekniker anpassar vi din hemsida för att bättre motsvara sökmotorernas kriterier för att rankas högre i sökresultaten.

Utbildning och support

Att ha en uppdaterad hemsida är avgörande för att du ska lyckas på webben. Därför inkluderar vi alltid en genomgång i hur du uppdaterar och underhåller innehållet i din WordPress-webbplats om du inte har använt den plattformen tidigare.

Du får även tre månaders fri support efter att projektet har avslutats. Under den tiden kan du kontakta oss med eventuella frågor eller problem som kan uppstå.

Underhåll och uppdateringar

Det kommer ständigt nya uppdateringar av WordPress och för de tillägg som din hemsida kommer att ha. Det är relativt enkelt att göra de uppdateringarna själv, men om du inte vill vara inne och riva runt i inställningarna själv så kan du köpa den tjänsten av oss.

Vi är bara en kontakt bort...

Vi är närmare än du tror. Kontakta oss för att komma igång.

Webbyrå i Stockholm