Moderna och säljande hemsidor för ditt företag

Har du råd att inte ha en professionell hemsida?

I en värld där ingen vet vem du är gäller det att göra ett fantastiskt första intryck.

Samtidigt som det aldrig varit enklare att göra en hemsida, med alla verktyg och mallar som finns tillgängliga idag, så har det heller aldrig varit svårare.

Konkurrensen på webben är stenhård och att göra en professionell hemsida handlar mer om psykologi än om teknik och grafik.

En standardhemsida från en färdig mall är billig och byggd för att passa alla. Som en tubsocka ungefär.

Våra hemsidor är istället skräddarsydda för att visa ditt företags personlighet och framhäva era bästa sidor.

Du har mindre tid än du tror på dig att skilja dig från mängden och fånga dina besökares intresse. Om du misslyckas så är de borta för gott.

Kontakta oss om du vill ha hjälp att lyckas på webben.

Vilken hemsida behöver du – egentligen?

När man inte riktigt vet vad man köper så kan det lätt bli fel.

Antingen köper man det billigaste man kan hitta för att inte förlora alltför mycket ifall det skulle bli fel (hemsida som hemsida, eller hur?). Eller så köper man det dyraste man kan få tag på för säkerhets skull (ju dyrare desto bättre).

Det är som att köpa en bil. Du kan få tag på en begagnad Fiat Punto från 1996 för 15.000 kr på Blocket. Den rullar framåt (förhoppningsvis), men det är inget att lita på när du ska ut på långresor (längre än promenadavstånd hemifrån).

Eller så kan du köpa en Audi R8 med V12-motor för 1.500.000 kr. Den fungerar garanterat, och fort går det också, men den är kanske lite onödigt dyr och ganska opraktisk när du ska iväg och veckohandla.

Därför är det bättre att köpa den bil (eller den hemsida) som du behöver och som passar bäst för dina behov.

I vissa fall matchar behov och budget, men i andra fall får man anpassa något av dem. Vi ser till så du får ut så mycket som möjlig av din budget när det gäller hemsidor.

Det första intrycket är viktigt.
– Det andra också.

Att få besökarna att komma till din hemsida är bara början. Det svåra är att få dem att stanna.

Det är förmågan att omvandla besökare till kunder som skiljer en professionell hemsida från en billig paketlösning.

Första intrycket är viktigt

Att första intrycket är viktigt vet du så klart redan.

Dagens internetanvändare har höga förväntningar och du har bara sekunder – kanske till och med bara millisekunder – på dig att övertyga dina besökare om att din hemsida är värd att ödsla någon tid på.

Om du misslyckas så är de borta för gott.

Det andra intrycket är minst lika viktigt

Det är detaljerna som gör helheten och är så viktiga. En slarvigt gjort hemsida kan se bra ut på ytan, men ger dig inte särskilt många nya kunder.

Det är därför vi lägger ner så mycket tid på att analysera dina besökares beteende och skapa ett flöde och en upplevelse som leder dem till att bli dina kunder.

I slutändan är det ju inte antalet besökare som räknas – utan hur många av dem som väljer att bli dina kunder.

Det viktigaste är därför inte att din hemsida är den första som besökarna klickar på i sökresultaten, utan att det blir den sista.

Ta första steget

Kontakta oss för att komma igång med ditt webbprojekt.

Tycker du det är dyrt att anlita en professionell webbdesigner? Vänta bara tills du anlitat en amatör.

Du har kanske investerat i en hemsida för en massa pengar utan att det gett några nya kunder att tala om.

En webbdesigner presenterade sin design och du och dina medarbetare diskuterade livligt och föreslog en rad ändringar som blev en kompromiss mellan vad var och en på företaget tyckte såg snyggt ut. Webbdesignern ändrade sin design som ni ville ha den och sidan kodades upp.

Sedan... Ingenting! Inga nya kunder, inte ens fler besökare än tidigare. 50.000 kr eller mer, som ni betalade för hemsidan, rakt ner i sjön.

Så här jobbar vi

Vi har tagit fram en process som passar oss bättre och som gör det enklare och sparar tid och pengar för dig som kund.

Innan vi väljer att åta oss ett uppdrag går vi grundligt igenom de förutsättningar som finns för att vi ska kunna göra ett bra jobb tillsammans.

Vår process består av en rad olika faser, lite beroende på typ och storlek på projektet.

Vi inleder med att grundligt sätta oss in i ditt företag, vad du säljer, vilka kunder du har, vad som är viktigt för kunderna och hur deras beslutsprocess ser ut. Därefter börjar vi arbeta med webbplatsens struktur och flöden, och bygger upp en low fidelity-prototyp, som är en grovskiss på layouten av de olika sidorna. Först därefter börjar vi arbeta med färgkoder, känslor och bildspråk.

Vi tar sedan fram en high fidelity-design, som helt enkelt är den kompletta designen av hela webbplatsen. Vid lite större projekt bygger vi en klickbar prototyp som vi testar på en referensgrupp för att se att strukturen och flödet fungerar bra.

Därefter börjar själva kodningsarbetet, där vi omvandlar designen till en fungerande webbplats. Vi sluttestar den så vi ser att alla länkar fungerar och att den ser bra ut i alla webbläsare och på alla skärmstorlekar.

Sedan är det dags för lansering och din nya hemsida är redo att möta världen.

Tänk om ditt företag hade den bästa hemsidan i din bransch...

En professionell hemsida är inte en garanti för att du ska öka din försäljning – men den gör det så mycket enklare för dig.

Se till så dina potentiella kunder väljer dig istället för dina konkurrenter.

Kontakta oss nu för att ta reda på om vi kan hjälpa dig med något.

Hemsida till företag
Kontakta oss för att komma igång

Vi finns bara en kontakt bort

Du är bara en kontakt ifrån att komma igång med din nya hemsida.

Kontakta oss idag så hör vi av oss till dig inom 24 timmar.