Våra webblösningar passar inte vem som helst...

Vi utvecklar inte webbsystem och webbapplikationer som passar för vem som helst – vi utvecklar webblösningar som passar för just dig.

Ditt företag är unikt, med unika behov och krav. Därför tar vi dina problem och utmaningar på allvar, och utvecklar det webbsystem eller den webbapplikation som är mest effektiv för just dig – utan kompromisser.

Istället för att du ska behöva anpassa företaget efter vad ditt affärssystem klarar av så bygger vi en webbaserad systemlösning som är helt anpassad efter ditt företag, så du kan konkurrera om kunderna på dina villkor.

Vare sig du behöver en enkel webbapplikation till din webbplats eller ett stort webbaserat affärssystem så har vi gjort det mesta förut. Vi har byggt logistiksystem åt Norska Posten, CRM-system åt IBM, leveranslösningar åt IKEA, system för realtidsanalyser av aktiehandeln på Stockholmsbörsen, biljettbokningssystem, kvalitetssäkringssystem och mycket annat. Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd med din webblösning.

Företag inom webbranschen kommer och går, men du vill ha din partner kvar även efter leverans om det skulle bli något problem. Vi har funnits i 28 år.

Vänd kappan efter vinden

Att vända kappan efter vinden betraktas nog allmänt som en negativ egenskap, men som företagare kan det vara avgörande för att lyckas. Att snabbt kunna anpassa sig efter det dina kunder efterfrågar kan vara skillnaden mellan vinst och förlust.

Webbanvändarnas beteende har förändrats avsevärt de senaste åren, med ny teknik som har dykt upp och allt fler som surfar via mobiler och surfplattor. Det som för några år sedan skulle vara bra, billigt och snabbt, ska nu vara perfekt, gratis och nu.

Om du inte hänger med i utvecklingen så är risken att du blir frånsprungen av dina konkurrenter.

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss gärna genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett kostnadsfritt första möte med en webbkonsult eller om du bara vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev