Det började i Stockholm 1995.

Comlog startades 1995 och under de 29 år vi funnits på marknaden har vi fått förtroendet att hjälpa både stora och små företag med skräddarsydda hemsidor och innovativa webbapplikationer.

Vi vill fylla ett hål på marknaden mellan de stora webbjättarna, som ofta är lite för dyra för ett småföretag, och alla de olika typer av webbföretag som erbjuder enkla färdigförpackade standardpaket.

webbtjänster och hemsidor för småföretag

När du väljer Comlog för att lyckas på webben, väljer du mer än bara en webbyrå. Du väljer en partner som är helt dedikerad att skapa en unik och personlig hemsida som är optimerad för din målgrupp och som speglar ditt varumärke och dina tjänster.

Vi förstår att varje företag är unikt och därför förtjänar en lika unik hemsida. Vår process handlar om att noga skräddarsy och optimera varje del av din hemsida så du ska få ut så mycket som möjligt av din investering.

Från första mötet till lanseringen av din hemsida kommer du att ha en personlig kontaktperson hos oss. Din kontaktperson är inte bara där för att vägleda och stötta dig under projektets gång, utan också som en resurs för frågor och support efter att din hemsida är live.

Vi värderar öppen kommunikation och är alltid tillgängliga för att diskutera idéer, ge råd, och svara på dina frågor.

För oss handlar det inte bara om att bygga en hemsida. Det handlar om att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vi är helt övertygade om att vår framgång ligger i din framgång och vi är engagerade i att se ditt företag växa och blomstra i den digitala världen. Låt oss tillsammans bygga en hemsida som du kan vara stolt över.

Vi är bara en kontakt bort...

Din nya hemsida kan vara närmare än du tror. Kontakta oss för att komma igång.

Webbyrå - WordPress-hemsidor för företag