Mer än bara en vanlig gammal webbyrå

Hos oss blir du aldrig bara en i mängden...

Ända sedan jag startade Comlog för 26 år sedan har vi levt efter en viktig princip – det ska vara lätt att vara kund hos oss. Du ska få hjälp av experter utan att själv behöva vara expert inom IT och webbutveckling.

Hos oss träffar du inte en säljare som har som mål att öka vår försäljning så mycket som möjligt – du träffar istället en webbkonsult som har som mål att öka din försäljning.

Vi tror inte på att ändra det som gör dig unik genom att tvinga in dig i färdiga mallar eller lösningar. Hos Comlog börjar vi vår process med att lyssna till dina behov, och vi slutar inte förrän du är helt nöjd med det du fått.

Du är expert på ditt företag och din bransch – vi är experter på webben. Tillsammans kan vi skapa magi.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal.

Jan Svensson, vd

Jan Svensson
Comlog AB
World Trade Center, Box 24138, 104 51 Stockholm
Kontakt webbyrå

Vi vill göra det enkelt för dig.

Vi vet att alla inte är lika intresserade av hemsidor och webbutveckling som vi. Därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig, så du snabbt kan komma igång med din hemsida eller ditt webbprojekt.

Hos oss börjar ett webbprojekt med ett förutsättningslöst telefonmöte för att gå igenom vad du vill ha. Vi behöver veta vilken typ av hemsida eller webbapplikation du vill ha, vad du har för tidsramar och vad du har för budget, för att kunna avgöra ifall vi kan hjälpa dig.

Om vi båda tycker att det finns möjligheter till ett samarbete kommer vi att ha ytterligare 3-5 korta telefon- eller videomöten för att gå igenom detaljer om ditt företag och era produkter och tjänster, er bransch, era konkurrenter, strukturen på hemsidan och ifall ni kommer att behöva några ytterligare tjänster.

Du kommer därefter att få ett förslag på en lösning, en tidsplan och ett exakt pris. Först därefter bestämmer du dig för ifall du vill anlita oss.

Under projektets gång kommer vi att ha korta avstämningsmöten varje vecka, där vi går igenom och stämmer av arbetet, så du hela tiden har koll på vad som händer. Här går vi även igenom eventuella frågor vi har till dig, så vi är säkra på att allt blir som du vill ha det.

Låt oss ta hand om rubbet

Med vår unika extratjänst Powwwer by Comlog kan du lämna över hela din hemsida, all drift och alla uppdateringar till oss. Vi kan till och med sköta din digitala marknadsföring åt dig. Du kan glömma att du ens har en hemsida och koncentrera dig på ditt dagliga jobb.

Du får din egen webbavdelning med en webbdesigner, webbprogrammerare, copywriter, sökoptimerare, digital marknadsförare, servertekniker och en projektledare till en fast månadskostnad, utan att behöva lyfta ett enda finger själv.

Låt oss visa vad du går för.

Med den konkurrens som finns på webben idag gäller det att snabbt göra ett gott första intryck och skapa ett förtroende hos besökarna.

Låt oss visa världen vad som skiljer dig från alla andra.

Kontakta oss för att komma igång