Om Comlog

En modern webbyrå i Stockholm

När vi startade Comlog i Stockholm 1995 var Internet och webben fortfarande något nytt och spännande. Lycksökarna var många, men de flesta försvann efter hand som de insåg att det inte fanns några genvägar till ett genuint hantverk. Kvar blev de företag som inte bara lovade guld och gröna skogar utan som även kunde leverera.

Nu, 25 år senare, har vi byggt upp en unik kompetens, som vi delar med oss av till alla våra kunder, både stora och små.

Att ta fram en professionell webblösning handlar nämligen inte bara om att rent tekniskt kunna trycka på de rätta tangenterna, utan det handlar framför allt om att få till en komplett lösning som fungerar optimalt. Det är alla de små detaljerna som skapar helheten.

Idag har vi kontor i Stockholm och Prag. Vi vänder oss i första hand till dig i ett lite mindre företag som vill ha en professionell webbplats eller webbapplikation utan att du själv ska behöva ha all nödvändig kompetens. Vi hjälper till hela vägen.

Vi är alltid öppna för nya spännande projekt att sätta tänderna i och trevliga företag att hjälpa med deras webbprojekt. Hör gärna av dig så får vi se om vi är som gjorda för varandra.

VÅR PROCESS

Vi har en grundläggande process, som vi följer i alla våra projekt, även om vissa steg kan variera lite beroende på hur stort projektet är. Vi försöker nämligen vara flexibla och hitta det upplägg som passar bäst för ditt projekt och din budget, utan att låsa oss vid en specifik lösning.

1. UTFORSKA

Vår process börjar med att lära känna dig och ta reda på så mycket som möjligt om ditt företag, din bransch och din publik. Vi identifierar dina prioriteringar och målsättningar för att ta fram en strategi som ger dig bäst resultat.

2. PLANERA

I planeringsstadiet granskar vi innehåll och statistik på eventuell befintlig webbplats. Vi utvecklar nya strategier för innehåll och struktur, och tar fram flödesscheman och tekniska specifikationer. Det här är arkitektstadiet i webbplatsbygget.

3. SKAPA

Utifrån den kunskap vi samlat in och den plan vi lagt upp fortsätter vi processen med en serie designer och prototyper. När vi tagit fram vårt första koncept engagerar vi dig aktivt i en process för att granska och förfina lösningen, så du får den precis som du vill ha den.

4. UTVECKLA

Våra webbprogrammerare tar tag i projektet och kodar upp din lösning med den senaste tekniken, så du får en så snabb och säker lösning som möjligt, och som fungerar på alla plattformar.

5. PRODUKTIONSSÄTTA

Efter veckor eller månader av utvecklingsarbete, beroende på hur stort ditt projekt är, flyttar vi din webbplats eller webbapplikation från testmiljön till den nya produktionsmiljön, där den blir tillgänglig för slutanvändarna. Vi genomför utförliga funktionstester på alla webbläsare och plattformar för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

6. FÖLJA UPP

Vi följer upp och mäter att din nya webblösning uppfyller alla mål som vi satt upp från början. Om målet är att du ska få nya kunder och öka din försäljningen, så mäter vi att vi nått dit, annars gör vi justeringar baserat på de nya mätvärdena och den nya statistiken, för att hamna helt rätt.

Webbyrå Stockholm

Kontakta oss

E-post

hej@comlog.se
 
 

Telefon

08-55 111 000
 
 

Adress

Box 24138
104 51 Stockholm