Hos oss blir du aldrig bara en i mängden...

Ända sedan vi startade Comlog för 28 år sedan har den viktigaste principen varit att det ska vara lätt att vara kund hos oss. Du ska få hjälp av experter utan att själv behöva vara expert inom IT och webbutveckling.

När du kontaktar oss träffar du inte en säljare som har som mål att öka vår försäljning så mycket som möjligt – du träffar istället en webbkonsult som har som mål att öka din försäljning så mycket som möjligt.

Vi tror inte på att ändra det som gör dig unik genom att tvinga in dig i färdiga mallar eller lösningar. Hos Comlog börjar vi vår process med att lyssna till dina behov, och vi slutar inte förrän du är helt nöjd med det du fått.

Mer än bara en vanlig webbyrå

Webblösningar Stockholm

Skräddarsydda lösningar

Vi arbetar aldrig med färdiga mallar eller designer. Våra webbplatser är istället helt uppbyggda för att på ett smidigt sätt leda dina besökare genom hela beslutsprocessen för att göra ett köp.

Våra webbsystem och webbapplikationer är byggda helt efter dina behov, så du slipper kompromissa och istället får precis det du behöver.

Webbkonsult Stockholm

Personlig kontaktperson

Hos oss får du en personlig kontaktperson redan vid din första kontakt. Din kontaktperson följer sedan med dig genom hela projektet och ser till att du får exakt det ni kommit överens om från början.

Efter att projektet är avslutat behåller du din kontaktperson, så du alltid kan ringa någon som kan din webblösning och din verksamhet utan och innan om du har några frågor eller om du vill göra några ändringar eller tillägg i framtiden.

Webbyrå priser

Fasta priser

Vi kommer att ge dig ett fast pris på den kompletta lösningen innan du bestämmer dig, så du vet exakt hur mycket det kommer att kosta. Hos oss får du inga obehagliga överraskningar i efterhand.

Webbyrå samarbeten

Långsiktiga samarbeten

Vi vill ha ett långsiktigt samarbete med dig – på dina villkor.

Vi låser inte upp dig i några långa avtal som är svåra att komma ur, eller bygger våra webblösningar i någon skum specialteknik som ingen annan klarar att hantera. Istället anstränger vi oss extra mycket för att du ska bli så nöjd med våra tjänster att du alltid vill komma tillbaka till oss när du behöver nya webbtjänster.

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss gärna genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett kostnadsfritt första möte med en webbkonsult eller om du bara vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev