Mer än bara en vanlig gammal webbyrå

På marknaden sedan 1995

Hos oss träffar du inte en säljare som har som mål att öka vår försäljning så mycket som möjligt – du träffar en webbkonsult som har som mål att öka din försäljning.

Redan innan du blir kund hos oss får du en personlig kontaktperson som du sedan kommer att jobba tillsammans med och som kan allt om ditt företag och de lösningar du behöver.

Vårt uppdrag är att se till så din webbsatsning hos oss blir en ren vinstaffär för dig. Men din personliga webbkonsult ska även se till så allt blir så enkelt som möjligt för dig.

Webbyrå Stockholm
Webbyrå där du inte bara blir en i mängden

Hos Comlog blir du aldrig bara en i mängden

Ända sedan vi startade vår verksamhet för 25 år sedan har det varit en självklarhet att det ska vara enkelt för dig som kund att anlita oss.

Du ska inte behöva veta något om webbteknik, programmeringsspråk eller html-koder. Det tar vi hand om.

Du kan lita på att vi kan utveckla en snabb, säker och lättanvänd webbapplikation åt dig. Vi har redan gjort alla misstagen.

Erfarenhet och flexibilitet kommer med åren. Med teoretiska kunskaper kan man komma långt, men när det verkligen krävs stabila, säkra och lättanvända webblösningar och säljande webbplatser är det en fördel om man redan har gjort alla misstagen sedan tidigare.

Webbyrå Sverige
Webbyrå med fasta priser

Vi ger dig ett fast pris redan från början, så du slipper obehagliga överraskningar på slutet.

Redan innan du väljer att anlita oss för ditt webbprojekt så vet du exakt hur mycket allt kommer att kosta.

I många fall kan du till och med hyra din webblösning, så du slipper tunga investeringar och istället bara betalar en fast månadskostnad, där även all drift och löpande underhåll ingår.

Kontakta din nya webbyrå

Låt oss visa vad du går för.

I den konkurrens som finns på webben idag är det viktigt att snabbt få fram sitt budskap och väcka ett intresse.

Låt oss visa vad som skiljer dig från alla andra.