Mer än bara en vanlig gammal webbyrå

Om Comlog

Comlog startades 1995 och under de 26 år vi funnits på marknaden har vi hunnit jobba med hundratals företag.

Vi vill fylla ett hål på marknaden mellan de stora webbjättarna, som inte vill ta i ditt lilla jobb med tång, och alla de olika typer av webbföretag som erbjuder enkla och billiga standardpaket.

Hos oss får du en personlig och professionell hemsida som är helt skräddarsydd och optimerad för din målgrupp, ditt varumärke och dina tjänster. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering.

Webbkonsult Stockholm
En komplett webbkonsult

Hos oss blir du aldrig bara en i mängden...

Ända sedan vi startade Comlog för 26 år sedan har vi levt efter en viktig princip – det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska få hjälp av experter utan att själv behöva vara expert inom webbdesign och webbutveckling.

Hos oss träffar du därför inte en säljare som har som mål att öka vår försäljning så mycket som möjligt – du träffar istället en webbkonsult som har som mål att öka din försäljning.

Vi tror inte på att ändra det som gör dig unik genom att tvinga in dig i färdiga mallar eller paket. Hos Comlog börjar vi vår process med att lyssna till dina behov, och vi slutar inte förrän du är helt nöjd med det du fått.

Du är expert på ditt företag och din bransch – vi är experter på webben. Tillsammans kan vi skapa magi.

Kontakta oss för att se om vi är som gjorda för varandra.

Låt oss visa vad du går för.

Med den konkurrens som finns på webben idag gäller det att snabbt göra ett gott första intryck och skapa ett förtroende hos besökarna.

Låt oss visa världen vad som skiljer dig från alla andra.

Kontakta oss för att komma igång

Vi finns bara en kontakt bort

Är du redo för din nya hemsida eller webbapplikation? Vill du ha hjälp med en befintlig webbplats?

Kontakta oss idag så hör vi av oss till dig inom 24 timmar.