Våra tjänster

Din kompletta partner inom webbutveckling

Vi producerar professionella och säljande webbplatser, och utvecklar avancerade webbapplikationer och webbsystem. Eftersom vi jobbar i små team skapar vi effektiva webblösningar med en personlig service, så du får den tjänst som passar dig bäst.

WEBBPLATSER

Vi ger dig en säker och säljande webbplats med en ögonbedövande webbdesign och en struktur som ökar din försäljning.

Vårt mål är att ge dig en fördel gentemot dina konkurrenter, så fler besökare ser ditt företag som det naturliga valet.

LÄS MER

WEBBUTVECKLING

Vi utvecklar webbapplikationer och webbsystem som är helt skräddarsydda efter dina behov, så du slipper kompromissa.

Vare sig du vill ha en liten extra funktion på din webbplats eller ett komplext webbaserat affärssystem så tar vi fram en lösning som passar dig.

LÄS MER

DIGITAL MARKNADSFÖRING

Vi är specialiserade på sökmotoroptimering, sökmotormarknadsföring och strategier för sociala media, så du får rätt besökare till din webbplats.

Genom att välja en passande marknadsföringsstrategi och de rätta kanalerna, får du fler och bättre kunder för mindre pengar.

LÄS MER

WEBBSTRATEGI

Första steget för att få ut bästa möjliga resultat av varje krona du investerar, är att identifiera och definiera målen med din webbsatsning.

Om du inte vet vad du har för mål så är det omöjligt att nå dem.

LÄS MER

WORDPRESS

Som etablerad WordPress-byrå kan vi bygga din webbplats helt integrerad i en publiceringsplattform som gör att du enkelt kan uppdatera allt innehåll själv.

E-HANDELSLÖSNINGAR

Kompletta e-handelslösningar med alla de funktioner du behöver. Varukorg, betallösning och aviseringar är självklarheter i alla e-butiker, men vi bygger även de speciallösningar som du kan behöva.

Webbyrå Stockholm

Kontakta oss

E-post

hej@comlog.se
 
 

Telefon

08-55 111 000
 
 

Adress

Box 24138
104 51 Stockholm