När du behöver något mer än en vanlig standardlösning

Hos Comlog har vi inga standardlösningar som vi vill knöla in dig i. Vi är medvetna om att ditt företag är unikt. Vi bygger därför våra webblösningar helt efter dina behov och specifikationer.

Vi är en lösningsleverantör, och ditt problem är vår utmaning.

Avancerade webbplatser

Webben utvecklas ständigt och det som fungerade för några år sedan fungerar inte nödvändigtvis idag. Hos oss får du den experthjälp du behöver för att få en webbplats som ger resultat.

Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna.

Webbutveckling

Vi utvecklar de webbapplikationer och de webbsystem du behöver för att underlätta det dagliga arbetet för ditt företag. Allt från enklare webbapplikationer på din webbplats till stora affärskritiska system.

Nu kan du välja att hyra ditt system, så slipper du ta hela investeringen på en gång och slipper dessutom bekymra dig om drift och förvaltning.

Drift och förvaltning

Låt oss sköta driften och förvaltningen av din nya webblösning och slipp tänka på webbservrar, buggfixar, support, skydd mot hackerattacker och annat tråkigt, och fokusera på det du vill jobba med.

Om du hyr din webblösning av oss så ingår all drift och förvaltning, men även om du väljer att köpa din webblösningen så kan du välja att låta oss se till att allt fungerar.

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss gärna genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett kostnadsfritt första möte med en webbkonsult eller om du bara vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev