När du vill ha något mer än en enkel standardlösning

Comlog är din kompletta leverantör av webblösningar – från professionella webbplatser till avancerade webbapplikationer och stora komplexa webbsystem.

Webbplatser

Webben utvecklas ständigt och det som fungerade för några år sedan fungerar inte nödvändigtvis idag. Hos oss får du den experthjälp du behöver för att få en webbplats som ger resultat.

Vi fokuserar på att du ska få så många nya kunder som möjligt via din webbplats – inte bara tillfälliga besökare. Vårt koncept har vi tagit fram efter flera års forskning och 28 års erfarenhet i branschen.

» Behöver du en ny webbplats till företaget? Läs vad vi kan hjälpa dig med.

Webbutveckling

Hos Comlog har vi inga standardlösningar som vi vill knöla in dig i. Vi är medvetna om att ditt företag är unikt. Vi bygger därför våra webblösningar helt efter dina behov och specifikationer.

Vi är en lösningsleverantör, och ditt problem är vår utmaning. Att investera i en webblösning som ökar din produktivitet och ger dig en fördel framför dina konkurrenter kommer att löna sig.

» Vi bygger den webblösning du behöver. Läs mer om det.

Din kompletta webbproducent

Webbproduktion

Webbproduktion

Vi producerar webbplatser som inte bara fokuserar på att du ska få så många besökare som möjligt, utan framför allt på att dina besökare ska bli kunder. Genom vår mångåriga forskning om besökares beteenden har vi tagit fram ett unikt koncept som leder besökarna genom beslutsprocessen och får dem att köpa eller ta kontakt.

Alla våra webbplatser byggs upp från grunden i WordPress. Vi använder inga färdiga mallar eller standardpaket. Allt är byggt för att ge dig optimalt resultat på din investering.

Webbutveckling

Webbutveckling

Vi utvecklar de funktioner du behöver till din webbplats eller integrerar externa system, till exempel för att visa lagerstatus eller leveransinformation från ditt affärssystem.

Vi bygger kompletta och säkra webbaserade affärssystem, med exakt den utformning du vill ha, så du slipper kompromissa.

Drift och förvaltning

Drift och förvaltning

Efter vi levererat din webbplats eller ditt webbsystem har du en lösning som du själv kan hantera och uppdatera – om du vill. Annars kan vi hjälpa dig med driften och förvaltningen.

Hos oss får du en personlig webbmaster som kan din webbplats och din verksamhet utan och innan.

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett förutsättningslöst första möte med en webbkonsult, för att se om vi kan hjälpa dig.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev