Kontakt via post

Skriv till oss

Box 24138
104 51 Stockholm

Kontakt via besök

Besök oss

World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
Stockholm

webbkonsult

Kontakta mig idag så kör vi!

Du är expert på ditt företag och din bransch, vi är experter på webbutveckling och att ta fram stabila och säkra webblösningar. Tillsammans kan vi utföra underverk.

Hör av dig till mig och berätta om ditt nya webbprojekt så tar jag fram ett förslag på en lösning som kommer att passa dig som en handske.

Vi vänder oss i första hand till dig som vill ha en professionell webbplats eller en skräddarsydd webbapplikation. Vi har inga färdiga lågprispaket eller tar några genvägar med färdiga standardmallar. Istället bygger vi en lösning, som är helt anpassad för dig och din målgrupp, så du får maximal valuta för pengarna.

Hos oss får du:
  • Ett fast pris så det inte dyker upp några obehagliga överraskningar i efterhand.
  • En helt skräddarsydd lösning som passar perfekt för dig. Vi försöker inte pressa in dig i någon färdigtillverkad standardmall.
  • Ett långsiktigt samarbete. Vi finns med i bakgrunden när du behöver oss – eller så kan du låta oss sköta hela driften åt dig.
  • En personlig kontaktperson genom hela projektet så du vet vem du ska ringa.

Ta första steget redan idag så får vi se om vi passar ihop.

Jan Svensson
janne@comlog.se
070-215 66 00

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss gärna genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett kostnadsfritt första möte med en webbkonsult eller om du bara vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev