Kontakt via post

Skriv till oss

Box 70396
107 24 Stockholm

Kontakt via besök

Besök oss

World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
Stockholm

Kontakta mig så kör vi!

Du är expert på ditt företag och din bransch, vi är experter på webbutveckling och att ta fram stabila och säkra webblösningar. Tillsammans kan vi utföra underverk.

Hör av dig till mig och berätta om ditt nya webbprojekt så tar jag fram ett förslag på en lösning som kommer att passa dig som en handske.

Vi vänder oss i första hand till dig som vill ha en professionell webbplats eller en skräddarsydd webbapplikation. Vi har inga färdiga lågprispaket eller tar några genvägar med färdiga standardmallar. Istället bygger vi en lösning, som är helt anpassad för dig och din målgrupp, så du får maximal valuta för pengarna.

På Comlog får du:
  • Ett fast pris så det inte dyker upp några obehagliga överraskningar i efterhand.
  • En helt skräddarsydd lösning som passar perfekt för dig. Vi försöker inte pressa in dig i någon färdigtillverkad standardmall.
  • Ett långsiktigt samarbete. Vi finns med i bakgrunden när du behöver oss – eller så kan du låta oss sköta hela driften åt dig.
  • En personlig kontaktperson genom hela projektet så du vet vem du ska ringa.

Ta första steget redan idag och kontakta mig för att boka in ett möte.

Jan Svensson
janne@comlog.se
070-215 66 00

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett förutsättningslöst första möte med en webbkonsult, för att se om vi kan hjälpa dig.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev