Vi tar hand om hela din WordPress-utveckling.

Vi är specialister på att utveckla avancerade och skräddarsydda WordPress-lösningar som är lite mer än vanliga enkla hemsidor.

Vare sig det handlar om att skapa avancerade säkerhetslösningar, dynamiska användargränssnitt eller verktyg för avancerad dataanalys så utvecklar vi den WordPress-lösning du behöver.

Låt oss hjälpa dig att utnyttja kraften i WordPress fullt ut med vår anpassade WordPress-utveckling.

WordPress-utvecklare

Få ut den fulla potentialen i WordPress

WordPress är världens mest använda plattform för hemsidor och det finns tiotusentals plugins att ladda ner inom alla tänkbara områden. Men ibland finns inte exakt den funktion du behöver.

En annan nackdel med standardtilläggen är att de ibland kan bli väldigt tunga och sänka laddtiden på din hemsida, eftersom de innehåller en mängd funktioner som du kanske inte behöver, men som ändå laddas.

Därför kan det vara en bra idé att skapa sina egna helt specifika plugins som är skräddarsydda och strömlinjeformade för just de funktioner du behöver.

Fördelarna med skräddarsydda WordPress-plugins

Att investera i skräddarsydda plugins kan förbättra din webbplats på flera sätt:

Förbättrad funktionalitet: Vi skapar plugins som förbättrar din hemsidas funktionalitet. Det gör den mer användbar och kraftfull för både användare och administratörer.

Ökad prestanda: Genom att skräddarsy ett plugin optimerar vi laddningstider och prestanda. Det bidrar till bättre användarupplevelse och sökmotoroptimering.

Exklusivitet: Med unika funktioner som skiljer din hemsida från dina konkurrenter stärker vi ditt varumärke online.

Skalbarhet: Våra plugins är byggda för att växa med din verksamhet. Det gör att de fungerar effektivt oavsett webbplatsens storlek eller trafikmängd.

Skräddarsydd WordPress-utveckling

Övriga tjänster inom WordPress-utveckling

Utveckling och anpassning av teman: Vi skapar skräddarsydda teman från grunden eller anpassar befintliga teman för att bättre matcha ditt varumärke och förbättra funktionaliteten. Det inkluderar allt från designändringar till att införa nya funktioner.

API-integrationer: Vi kan integrera tredjepartstjänster och externa datakällor med din WordPress-webbplats genom anpassade API-lösningar. Det kan vara allt från sociala medieflöden och betalningssystem till CRM-system och affärssystem.

Prestandaoptimeringar: Vi kan förbättra laddningstiderna och effektivisera er WordPress-hemsida. Det är viktigt för att förbättra användarupplevelsen och för sökmotoroptimeringen.

Säkerhetsrevisioner och förstärkningar: Vi erbjuder tjänster för att öka säkerheten på er WordPress-hemsida. Det innebär regelbundna säkerhetskontroller, installation av säkerhetstillägg och åtgärder för att hantera och förebygga säkerhetsrisker.

Underhåll och support: Vi kan utföra löpande underhåll som uppdateringar av WordPress-kärnan, teman och plugins, och teknisk support och felsökning för att se till så att er hemsida fortsätter att fungera som den ska.

Vi är bara en kontakt bort...

Vi är närmare än du tror. Kontakta oss för att komma igång.

Webbyrå i Stockholm