28 år av överträffade förväntningar

De kunder vi arbetar med har en sak gemensamt – vi ser en potential att leverera en lösning som överträffar deras förväntningar och skapar ett mervärde som ökar deras konkurrenskraft.

Under det senaste kvartsseklet har vi arbetat med de flesta typer av kunder och projekt. Allt från professionella webbplatser för små satsande företag, till enorma affärskritiska webbsystem för stora multinationella företag.

Webbapplikation IKEA

Leveranssystem för IKEA

Vårt bokningssystem, som är specialtbyggt för IKEA, används i deras varuhus för att boka hemleverans av möbler till deras kunder.

Systemet räknar ut leveranstid och kostnad baserat på leveransadressens avstånd från varuhuset, mängden varor och eventuella extratjänster. Bokningarna exporteras sedan till transportörens trafikledningssystem för leverans ut till slutkunden.

Webbutveckling Bring

Komplett logistiksystem för flyget

Posten Norges utrikes expressleveranser sker via flyg med dotterbolaget Bring Express. Alla bokningar sker i det system vi byggt upp åt dem, där priser beräknas, flighter bokas automatiskt hos flygbolagen, upphämtningar och utkörningar överförs till Brings dispatchsystemet mm.

Systemet kommunicerar med flera av Postens och Brings övriga system för bland annat fakturering och godsspårning.

Webbutveckling Stockholm

Kultur i Stockholms skolor

Stockholm Stads satsning på att få ut kulturen till skolor och förskolor resulterade i webbplatsen Kulan, där stadens kulturproducenter möter skolans representanter.

På webbplatsen bokas och redovisas kulturproducenternas föreställningar, och subventioner betals sedan ut direkt från systemet till producenterna.

Besök Kulans webbplats »

Webbutveckling Amningswebben

Prenumeration av amningsinformation

Amningswebben innehåller en diger samling information för mammor som vill amma, i form av både text, bilder och video.

Den kompletta informationen är bara tillgänglig för prenumererande medlemmar och kompletteras löpande med nytt innehåll. Prenumerationen sker via kortbetalning och förnyas automatiskt varje månad tills den sägs upp.

Besök Amningswebben »

Professionell hemsida OKQ8

Kampanjsajt för bussföraryrket

Sveriges Bussföretag är ett förbund inom Transportföretagen för busstrafikföretag och bussresearrangörer.

Comlog har byggt en kampanjsajt åt dem för att öka intresset för bussföraryrket.

Besök Bussförarnas hemsida »

Webbutveckling Tempus

Bostadskö för studentbostäder

Studenthemmet Tempus hyr ut närmare 400 studentlägenheter i Åkeshov i västra Stockholm.

Vi har gjort deras nya webbplats med en helautomatiserad bostadskö, som tilldelar lägenheter till sökande med längst kötid. Hyreskontrakten hanteras elektroniskt via Bank-ID.

Besök Studenthemmet Tempus »

Professionell hemsida Priscas

Äventyrsresor till hela världen

Priscas Travel i Uppsala säljer äventyrsresor till hela världen, med fokus på Afrika.

Comlog har gjort en hemsida åt dem där bokningarna görs direkt på hemsidan och de olika resorna uppdateras varje dag med nya resor och aktuella priser och erbjudanden.

Besök Priscas hemsida »

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss gärna genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett kostnadsfritt första möte med en webbkonsult eller om du bara vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev