Tidigare uppdrag

25 år av överträffade förväntningar

De kunder vi arbetar med har en sak gemensamt – vi ser en potential att leverera en lösning som överträffar deras förväntningar och skapar ett mervärde som ökar deras konkurrenskraft.

Under det senaste kvartsseklet har vi arbetat med de flesta typer av kunder och projekt. Allt från professionella webbplatser för små satsande företag, till enorma affärskritiska webbsystem för stora multinationella företag.

Det här är några av de kunder vi haft glädjen att hjälpa.

Webbapplikationer

Leveranssystem för IKEA

Vårt bokningssystem, som är specialtbyggt för IKEA, används i deras varuhus för att boka hemleverans av möbler till deras kunder.

Systemet räknar ut leveranstid och kostnad baserat på leveransadressens avstånd från varuhuset, mängden varor och eventuella extratjänster. Bokningarna exporteras sedan till transportörens trafikledningssystem för leverans ut till slutkunden.

Dietprodukter

Gå ner i vikt med KetoFit

KetoFit säljer dietprodukter med högt innehåll av protein och fiber och lågt innehåll av kolhydrater för att gå ner i vikt. Produkterna består av soppor, proteindrycker, proteinbarer, proteinbröd och andra livsmedel för effektiv viktminskning.

Vi har byggt en komplett e-handelsplattform för beställning, betalning, orderhantering och leverans.

Kika på deras webbplats »

Webbutveckling

Komplett logistiksystem för flyget

Posten Norges utrikes expressleveranser sker via flyg med dotterbolaget Bring Express. Alla bokningar sker i det system vi byggt upp åt dem, där priser beräknas, flighter bokas automatiskt hos flygbolagen, upphämtningar och utkörningar överförs till Brings dispatchsystemet mm.

Systemet kommunicerar med flera av Postens och Brings övriga system för bland annat fakturering och godsspårning.

Medicinsk fotvård Stockholm

Medicinsk fotvård på Östermalm

FeetTreat sysslar med medicinsk fotvård vid Karlaplan i Stockholm. De tar hand om dina fötter och behandlar om du har nageltrång, liktornar, fotvårtor, nagelsvamp, eller andra fotproblem.

Vi har gjort hemsidan och all grafisk design, inklusive logo, visitkort, flyers, annonser och skyltar, och all digital marknadsföring, som sökmotoroptimering och Adwords-kampanjer.

Besök FeetTreat »

Webbsystem

Kultur i Stockholms skolor

Stockholm Stads satsning på att få ut kulturen till skolor och förskolor resulterade i webbplatsen Kulan, där stadens kulturproducenter möter skolans representanter.

På webbplatsen bokas och redovisas kulturproducenternas föreställningar, och subventioner betals sedan ut direkt från systemet till producenterna.

Besök Kulans webbplats »

Webbkonsult

Prenumeration av amningsinformation

Amningswebben innehåller en diger samling information för mammor som vill amma, i form av både text, bilder och video.

Den kompletta informationen är bara tillgänglig för prenumererande medlemmar och kompletteras löpande med nytt innehåll. Prenumerationen sker via kortbetalning och förnyas automatiskt varje månad tills den sägs upp.

Besök Amningswebben »

Webbutveckling

Bostadskö för studentbostäder

Studenthemmet Tempus hyr ut närmare 400 studentlägenheter i Åkeshov i västra Stockholm.

Vi har gjort deras nya webbplats med en helautomatiserad bostadskö, som tilldelar lägenheter till sökande med längst kötid. Hyreskontrakten hanteras elektroniskt via Bank-ID.

Besök Studenthemmet Tempus »

Webbyrå Stockholm

Kontakta oss

E-post

hej@comlog.se
 
 

Telefon

08-55 111 000
 
 

Adress

Box 24138
104 51 Stockholm