25 år av överträffade förväntningar

Tidigare uppdrag inom webbdesign och webbutveckling

Efter 25 år på marknaden har vi redan gjort det mesta du behöver hjälp med.

Vi har jobbat med alla typer av uppdrag för alla typer av företag i olika branscher.

Vi har gjort enkla webbplatser för nystartade företag, säljande kampanjsajter för annonskampanjer, avancerade webbplatser med unika funktioner, och kompletta webbaserade affärssystem för stora multinationella koncerner.

Vi har jobbat med företag inom logistik, IT, finans, kommun och landsting, bygg, media, idrott, juridik, bostad, vård och livsmedel bara för att nämna några.

Här är några av de uppdrag vi gjort åt våra kunder.

Webbyrå uppdrag
Webbutveckling för Stockholms Stad

Stockholms Stad

Kulturförvaltningen och Utbildningsförvaltningen i Stockholm driver ett gemensamt projekt för att förenkla och uppmuntra skolor och förskolor i staden att ta del av kulturutbudet.

Vi har byggt upp en webbplats för att skolorna och förskolorna enkelt ska kunna söka och boka kulturaktiviteter för sina elever.

I det bakomliggande systemet, som vi byggt, bokar och redovisar kulturproducenterna sina föreställningar. Subventioner betals sedan ut direkt från systemet till producenterna.

E-handelslösning för DietStore

DietStore

DietStore säljer måltidsersättningar med högt innehåll av protein och fiber och med lågt innehåll av kolhydrater. Måltidsersättningarna används främst för viktminskning.

Vi har byggt en komplett e-handelsplattform för beställning, betalning, orderhantering och leverans.

Webbutveckling för Bring

Norska Posten / Bring

Norska Postens utrikes expressleveranser sker via flyg med dotterbolaget Bring Express.

Alla bokningar sker i det system vi byggt upp åt dem, där priser beräknas, flighter bokas automatiskt hos flygbolagen, upphämtningar och utkörningar överförs till Brings dispatchsystemet mm.

Systemet kommunicerar med flera av Postens och Brings övriga system för bland annat fakturering och godsspårning.

Systemet används internt inom koncernen.

Webbplats för FeetTreat

FeetTreat

FeetTreat arbetar med medicinsk fotvård vid Karlaplan i Stockholm. De tar hand om dina fötter och behandlar dem om du har några problem.

Vi har gjort deras webbplats och all grafisk design, inklusive logo, visitkort, flyers, annonser och skyltar, och sköter all digital marknadsföring och sökmotoroptimering.

Webbapplikation för IKEA

IKEA

Vårt bokningssystem, som är specialtbyggt för IKEA, används på deras varuhus för att boka hemleverans av möbler till kunderna.

Systemet räknar ut leveranstid och kostnad baserat på leveransadressens avstånd från varuhuset, mängden varor och eventuella extratjänster. Bokningarna exporteras sedan till transportörens trafikledningssystem för leverans ut till slutkunden.

Systemet används internt på varuhusen.

Webbdesign och webbplats för Amningswebben

Amningswebben

Amningswebben innehåller en stor samling information för mammor som vill amma, i form av både texter, bilder och video. Informationen är tillgänglig för prenumererande medlemmar.

Vi har byggt upp webbplatsen med betallösningar för prenumeranter.

Webbplats och webbutveckling för Tempus

Studenthemmet Tempus

Studenthemmet Tempus i västra Stockholm hyr ut närmare 400 studentlägenheter till i första hand helnyktra studenter.

Vi har byggt upp ett helautomatiskt kösystem för bostadssökande, med kontraktssignering via bank-id. Systemet innehåller även funktioner för felanmälningar av bostäderna, hantering av studieintyg, ansökan om lägenheter med mera.

Vill du att vi ska överträffa dina förväntningar också?

Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa dig med.