Några av våra tidigare uppdrag

25 år av överträffade förväntningar.

Vi har jobbat med alla typer av uppdrag för alla typer av företag i olika branscher.

Vi har gjort enkla hemsidor för nystartade företag, säljande kampanjsajter för småföretag, avancerade webbplatser med unika funktioner, och kompletta webbaserade affärssystem för stora multinationella koncerner.

Vi har jobbat med företag inom logistik, IT, finans, kommun och landsting, bygg, media, idrott, juridik, bostad, vård och livsmedel bara för att nämna några.

Här är några av de uppdrag vi gjort åt våra kunder.

Vi vill överträffa dina förväntningar
Vårt mål är att överträffa dina förväntningar
Hemsida för FeetTreat

FeetTreat

FeetTreat arbetar med medicinsk fotvård på Östermalm i Stockholm. De tar hand om dina fötter och behandlar dem om du har några problem.

Vi har gjort deras hemsida och all grafisk design, inklusive logo, visitkort, flyers, annonser och skyltar, och sköter all digital marknadsföring och sökmotoroptimering.

Webbdesign och profilering

HM Allbygg

HM allbygg utanför Sundsvall utför kompletta husbyggen från grunden till taknocken.

Vi har byggt deras hemsida och tagit fram deras grafiska profil med bland annat loggan.

Webbutveckling

Studenthemmet Tempus

Studenthemmet Tempus i västra Stockholm hyr ut närmare 400 studentlägenheter till i första hand helnyktra studenter.

Vi har byggt upp ett helautomatiskt kösystem för bostadssökande, med kontraktssignering via bank-id. Systemet innehåller även funktioner för felanmälningar av bostäderna, hantering av studieintyg, ansökan om lägenheter med mera.

E-handelslösning för DietStore

DietStore

DietStore säljer måltidsersättningar med högt innehåll av protein och fiber och med lågt innehåll av kolhydrater. Måltidsersättningarna används främst för viktminskning.

Vi har byggt en komplett e-handelsplattform för beställning, betalning, orderhantering och leverans, och sköter sökmotoroptimering och digital marknadsföring.

Webbutveckling för Stockholms Stad

Stockholms Stad

Kulturförvaltningen och Utbildningsförvaltningen i Stockholm driver ett gemensamt projekt för att förenkla och uppmuntra skolor och förskolor i staden att ta del av kulturutbudet.

Vi har byggt det bakomliggande systemet där kulturproducenterna bokar och redovisar sina föreställningar. Subventioner betals sedan ut direkt från systemet till producenterna.

Webbutveckling och systemintegrationer

Norska Posten / Bring

Norska Postens utrikes expressleveranser sker via flyg med dotterbolaget Bring Express.

Alla bokningar sker i det system vi byggt åt dem, där priser beräknas, flighter bokas automatiskt hos flygbolagen, upphämtningar och utkörningar överförs till Brings dispatchsystemet mm.

Systemet kommunicerar med flera av Postens och Brings övriga system för bland annat fakturering och godsspårning.

Systemet används internt inom koncernen.

Webbutveckling av logistiksystem

IKEA

Vårt bokningssystem, som är specialtbyggt för IKEA, används på deras varuhus för att boka hemleverans av möbler till kunderna.

Systemet räknar ut leveranstid och kostnad baserat på leveransadressens avstånd från varuhuset, mängden varor och eventuella extratjänster. Bokningarna integreras med transportörens trafikledningssystem för att sedan levereras till slutkunden.

Bokningssystemet används bara internt på varuhusen.

Vi gör det enkelt för dig att skaffa en professionell hemsida
Kontakta oss för att komma igång

Vill du att vi ska överträffa dina förväntningar också?

Kontakta oss för att se vad vi kan hjälpa dig med.