Har du råd att inte ha en professionell webbplats?

Det svåraste är inte att få besökarna att komma till din webbplats – det svåraste är att få dem att stanna.

Det är hundratals små, små detaljer som undermedvetet påverkar ifall dina besökare väljer att bli dina kunder eller inte. Det som fungerar för ett företag fungerar inte per automatik för ett annat. Det kan vara enorma skillnader mellan olika branscher, produkter, tjänster, målgrupper och geografiska områden. Det är därför det så sällan blir något lyckat resultat att använda billiga standardmallar till sin webbplats.

Om du tappar bort besökarna på vägen, innan de bestämt sig för att köpa eller ta en kontakt, så är de sannolikt borta för gott och har klickat vidare till nästa sökresultat i listan. Din webbplats behöver inte vara den första de klickar på i sökresultaten – det viktigaste är att det blir den sista.

Fråga dig därför inte om du har råd att ha en professionell webbplats – fråga istället om du har råd att inte ha det.

» Kontakta oss för att se om vi kan hjälpa dig med er nya webbplats.

Webbproduktion

Vi producerar din nya webbplats

Fasta priser

Fasta priser

Alla överraskningar är inte lika roliga. Som att få en faktura där priserna har skenat iväg, till exempel. Hos oss slipper du den typen av överraskningar.

Vi ger dig alltid ett exakt pris från början, innan du bestämmer dig för att anlita oss. På så sätt vet du alltid det slutliga priset.

Om du vill komplettera med nya funktioner under projektets gång så får du ett nytt fast pris på de nya funktionerna, som du kan ta ställning till innan du ger klartecken att fortsätta.

Konverteringsoptimering

Konverteringsoptimering

Alltför många fokuserar alldeles för mycket på att få så många besökare som möjligt till sin hemsida, utan att ha någon fungerande strategi för att ta hand om dem när de väl kommer dit.

Vårt koncept bygger istället på att få rätt besökare till din hemsida, och leda dem genom hela beslutsprocessen, från att vara nyfikna på dina produkter eller tjänster, till att skapa ett förtroende och slutligen få dem att köpa eller ta en kontakt.

Webbplatser i WordPress

WordPress

Vi kommer att bygga din nya webbplats i WordPress, som är världens populäraste webbplattform.

På så sätt binder du aldrig upp dig till just oss, ifall du av någon anledning skulle tröttna på att samarbeta med oss.

Vi använder aldrig färdiga standardmallar utan bygger upp din webbplats unikt för dig. På så sätt får du en webbplats som ger dig maximal avkastning på din investering.

Drift och förvaltning av webbplatser

Drift och förvaltning

När din webbplats är levererad och ligger uppe på en webbserver, kommer du att ha fått en grundlig genomgång av hur systemet fungerar och hur du ska uppdatera innehållet, så du kan sköta allt själv – om du vill.

Om du hellre jobbar med något roligare så kan vi ta hand om hela eller delar av driften och förvaltningen.

Hos oss får du en personlig webbmaster som kan din webbplats och din verksamhet utan och innan.

Besöksgenerering

Besöksgenerering

När vi sett till att din webbplats omvandlar besökarna till kunder på ett optimalt sätt så kan vi hjälpa dig att få fler besökare till din webbplats.

Det kan ske dels med sökmotoroptimering, men även genom digital marknadsföring på olika nivåer, till exempel med Google Adwords eller Facebook-annonsering.

Mobilanpassade webbplatser

Mobilanpassade sidor

Självklart är alla våra webbplatser responsiva, så de fungerar lika bra på mobiltelefoner och surfplattor som på stora datorskärmar.

Men det är inte bara skärmstorleken som skiljer de olika enheterna åt. Även sättet som besökarna surfar på sidorna är annorlunda, och vi ser till så din webbplats fungerar optimalt för alla typer av användare.

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett förutsättningslöst första möte med en webbkonsult, för att se om vi kan hjälpa dig.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev