Webbplatser

Visa dig från din bästa sida

Samtidigt som det aldrig varit enklare att göra en webbplats, med alla verktyg och mallar som finns tillgängliga idag, så har det heller aldrig varit svårare. Konkurrensen på webben är stenhård och att göra en professionell webbplats handlar minst lika mycket om psykologi som om teknik och grafik.

Det första intrycket är viktigt. Det andra också.

Att få besökarna att komma till din webbplats är bara början. Det svåra är att få dem att stanna.

En webbdesign som sticker ut från mängden och fångar dina besökares intresse är en bra början för att skapa ett bra första intryck. Nästa steg är att få dem att stanna tillräckligt länge för att bygga ett förtroende och övertyga dem om att din produkt eller tjänst passar perfekt för dem.

Omvandla besökarna till kunder

Webbanvändarna är otåliga. Om de inte genast hittar den information de söker på din webbplats är risken stor att de tröttnar och letar vidare någon annanstans.

Genom att ha en bra och genomarbetad struktur på din webbplats ökar du chansen att besökarna blir dina kunder.

Mobilanpassning är självklart idag

När en majoritet numera använder sin mobiltelefon att surfa på istället för datorn är det viktigare att webbplatsen ser bra ut och fungerar på alla typer av skärmstorlekar.

Webbutveckling

En webbplats behöver inte bara innehålla statisk information. Den kan även innehålla sidor som anpassar sig efter besökarens beteenden eller vad som intresserar dem mest.

Den kan även innehålla funktioner som underlättar för dig eller dina besökare, som exempelvis möjlighet att boka tider och möten, se aktuella lagersaldon, beräkna materialåtgång och kostnader och mycket annat. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Kom igång idag – Be om en gratis offert

Webbyrå Stockholm

Kontakta oss

E-post

hej@comlog.se
 
 

Telefon

08-55 111 000
 
 

Adress

Box 24138
104 51 Stockholm