Har du råd att inte ha en professionell webbplats?

Visa dig från din bästa sida

Det första intrycket är viktigt.
Det andra också.

Att få besökarna att komma till din webbplats är bara början. Det svåra är att få dem att stanna.

Att första intrycket är viktigt vet du redan. Enligt en del undersökningar som gjorts har du mellan en tjugondels sekund och en halv sekund på dig innan dina besökare undermedvetet har bestämt sig för om de har förtroende för ditt företag eller inte. Men sen då...?

Det är alla de hundratals små detaljerna, som skiljer en välgjord webbplats från en billig, som gör att besökarna får ett större förtroende för ditt företag.

En slarvigt gjord webbplats, som bara ser bra ut på ytan, är som en Ferrari med en mopedmotor under huven. Den är snygg, och låter och skramlar lite, men du kommer inte ikapp dina konkurrenter med den.

Det är därför helheten är så viktig.

Webbplatser
Webbdesign

Tycker du det är dyrt med en professionell webbdesigner? Vänta bara tills du anlitar en amatör.

Samtidigt som det aldrig varit enklare att göra en webbplats, med alla verktyg och mallar som finns tillgängliga idag, så har det heller aldrig varit svårare.

Konkurrensen på webben är stenhård och att göra en professionell webbplats handlar minst lika mycket om psykologi som om teknik och grafik.

Här på Comlog ser vi till att du får en webbplats som passar för just din målgrupp, så du får fler nya kunder. För i slutändan är det inte enbart antalet besökare som räknas – det viktigaste är att du får fler kunder och ökar din försäljning.

Ser du din webbplats som en kostnad eller som en investering?

Skillnaden mellan de som lyckas med sin webbplats och de som misslyckas brukar vara om man ser sin webbplats som en investering eller som en kostnad. Du kan alltid få en billigare webbplats – men oftast får du det du betalar för.

Det handlar om mer än att bara bygga en webbplats. Det handlar om att bygga ett förtroende och en långsiktig kundrelation.

Vi binder inte upp dig i långa avtal eller bygger din webbplats på någon obskyr plattform som ingen annan klarar av att hantera. Istället jobbar vi desto hårdare för att du ska bli nöjd, så du väljer att använda våra tjänster även i framtiden.

Efter att vi byggt din webbplats så är den din. Hos oss betalar du bara för din webbplats en enda gång. Du väljer själv på vilken webbserver den ska ligga. Antingen på någon av era egna webbservrar eller på valfritt webbhotell. Eller så använder du vår säkra drift och får vår hackerförsäkring på köpet.

Professionella webbplatser

Vår process för en framgångsrik webbplats

Vägen till en lyckad webbplats går via 6 steg – från att samla in den information som behövs, till att följa upp och finjustera den färdig lösningen så den blir helt perfekt för dig.

1. UTFORSKNING

Vår process börjar med att lära känna dig och ta reda på så mycket som möjligt om ditt företag, din bransch och din publik. Vi identifierar dina prioriteringar och målsättningar för att ta fram en strategi som ger dig bäst resultat.

2. PLANERING

I planeringsstadiet granskar vi innehåll och statistik på eventuell befintlig webbplats. Vi utvecklar nya strategier för innehåll och struktur, och tar fram flödesscheman och tekniska specifikationer. Det här är arkitektstadiet i webbplatsbygget.

3. KREATIVITET

Utifrån den kunskap vi samlat in och den plan vi lagt upp fortsätter vi processen med en serie designer och prototyper. När vi tagit fram vårt första koncept engagerar vi dig aktivt i en process för att granska och förfina lösningen, så du får den precis som du vill ha den.

4. UTVECKLING

Våra webbprogrammerare tar tag i projektet och kodar upp din lösning med den senaste tekniken, så du får en så snabb och säker lösning som möjligt, och som fungerar på alla plattformar.

5. PRODUKTIONS­SÄTTNING

Efter veckor eller månader av utvecklingsarbete, beroende på hur stort ditt projekt är, flyttar vi din webbplats eller webbapplikation från testmiljön till den nya produktionsmiljön, där den blir tillgänglig för slutanvändarna. Vi genomför utförliga funktionstester på alla webbläsare och plattformar för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

6. UPPFÖLJNING

Vi följer upp och mäter att din nya webblösning uppfyller alla mål som vi satt upp från början. Om målet är att du ska få nya kunder och öka din försäljning, så mäter vi att vi nått dit, annars gör vi justeringar baserat på de nya mätvärdena och den nya statistiken, för att hamna helt rätt.

Tänk om du hade den bästa webbplatsen i din bransch...

Vart tar besökarna vägen efter att de lämnat din webbplats? Förmodligen hamnar de hos någon av dina konkurrenter. Vårt jobb är att se till så de inte lämnar din webbplats förrän de köpt av dig eller tagit en kontakt.

Gör dig köpbar

Såvida du inte har en helt unik produkt eller tjänst som alla måste ha, och du är helt utan konkurrenter, så kommer dina besökare inte att jobba ihjäl sig för att hitta den information de behöver för att köpa av dig. Istället går de vidare till nästa webbplats i söklistorna.

Låt oss därför hjälpa dig behålla besökarna och omvandla dem till kunder istället.

Pris webbplats