Håll din webbplats vid liv

Drift och förvaltning

Vi tar ett helhetsansvar, så vi inte har någon att skylla på om din webbplats inte skulle fungera.

"Då var din webbplats levererad. Hör av dig om tre år igen när du behöver en ny. Tack och hej!" – Nej, det där får du aldrig höra av oss.

Vi överger dig inte när vi är klara med din webblösning. Vi ger dig flera olika alternativ på drift- och förvaltningslösningar, som du kan abonnera på. Men även om du inte väljer någon av våra löpande lösningar så finns vi alltid där om du behöver hjälp med något.

Drift och förvaltning webbplats
Uppdateringar av din webbplats

Vi uppdaterar din webbplats, när du själv inte har tid.

Alla våra webbplatser är uppbyggda för att du själv enkelt ska kunna göra alla ändringar och tillägg. Men tänk om du inte har tid. Eller lust. Vem ska då göra det? Jo, det kan vi göra.

Nästan alla våra kunder vill själva ha möjlighet att ändra sitt innehåll, sina texter och sina bilder på sin webbplats. Men alla har inte tid.

Om du inte heller har tid så kan du anlita oss. Vi har både fasta månadsabonnemang och lösa timmar, som du köper när du behöver.

Eftersom vi har byggt din webbplats så kan vi den utan och innan, och uppdaterar den så den behåller sin ursprungliga stil och optimering.

Med vårt Powwwer-paket får du säker webbdrift.

Vårt Powwwer-paket ger dig riktig www-kraft för din webbplats.

Normalt sett fungerar de flesta webbhotell bra. Det är när det onormala inträffar som det är skönt med lite extra skydd.

Hos oss delar du inte utrymme med hundratals eller tusentals andra webbplatser på samma server, som kan sänka prestandan eller ge din webbplats dåligt rykte hos Google. Istället får du en helt egen del av servern med en egen unik IP-adress.

Med vår extra säkerhet blir din webbplats dessutom svårare att hacka, och om det ändå skulle hända så är du skyddad med vår hackerförsäkring, som gör att vi återställer allt utan extra kostnad.

Kraftfull och säker webbdrift
Hackerförsäkring

Vårt drift-abonnemang innehåller en hackerförsäkring.

Våra webbservrar är säkra, både mot driftavbrott och mot intrång, men om någon ändå skulle lyckas hacka din webbplats så ingår en hackerförsäkring i våra driftavtal.

I ditt Powwwer-abonnemang ingår en hackerförsäkring mot intrång på din webbplats. Om någon hacker skulle lyckas göra intrång och förstöra din webbplats så återställer vi den åt dig utan några extra kostnader.

På så sätt slipper du onödig nertid, då din webbplats inte fungerar, och stora kostnader för att återställa den.

Är du redo att stirra säkerheten i vitögat?

Kontakta oss om du vill ha en säker drift av din webbplats eller om du behöver hjälp med förvaltningen.

Säker webbdrift