Har du råd att inte ha en professionell hemsida?

Visa dig från din bästa sida

Det första intrycket är viktigt.
Det andra också.

Att få besökarna att komma till er hemsida är bara början. Det svåra är att få dem att stanna.

Att första intrycket är viktigt vet du redan. Enligt de undersökningar som gjorts har ni mellan en tjugondels sekund och en halv sekund på er innan era besökare undermedvetet har bestämt sig för att stanna eller klicka sig vidare i sökresultaten.

Det är hundratals små, små detaljer, som var och en kan tyckas vara triviala och oväsentliga, men som tillsammans kan vara helt avgörande för om en besökare stannar eller inte. Det är de detaljerna som skiljer en välgjord hemsida från en billig.

Men sen då...? Bara för att det undermedvetna har sagt åt besökaren att stanna så betyder det ju inte att han eller hon verkligen blir kund.

Det är här som "det andra intrycket" blir viktigt. När ni väl har väckt intresset hos besökarna så gäller det att leda dem till målet ni har. Det kan vara ett köp direkt på hemsidan, en kontakt eller att de beställer mer information. Här blir strukturen och flödet på hemsidan avgörande för om trösklar och hinder blir högre än intresset hos besökaren, så att de bestämmer sig för att vänta till "en annan dag" eller kikar vidare på andra företags sidor för säkerhets skull.

En slarvigt gjord hemsida, som bara ser bra ut på ytan, är som en Ferrari med en mopedmotor under huven. Den är snygg, och låter och skramlar lite, men ni kommer inte ikapp era konkurrenter med den.

Det är därför helheten är så viktig.

Hemsidor
Webbdesign

Vi garanterar att du kommer att bli helt nöjd.

Din nya hemsida kommer att skapas för att locka så många nya kunder som möjligt. Vi använder all den erfarenhet vi byggt upp under alla våra år inom webbdesign och webbutveckling för att dina besökare ska bli nöjda.

Men det är minst lika viktigt att du själv blir helt nöjd med det vi levererar. Därför förklarar vi i detalj varför vi valt att göra på ett speciellt sätt, och gör allt för att göra de eventuella anpassningar du ändå vill ha gjorda, så du får exakt den hemsida du vill ha.

Skulle du ändå inte bli helt nöjd så betalar du inte en krona. Inte ens ett öre. Ingenting. Du betalar inget i förskott utan bara om du väljer att använda den hemsidan som vi skapar åt dig.

Därför tar du ingen som helst risk när du anlitar oss.

Tycker du det är dyrt med en professionell webbdesigner? Vänta bara tills du anlitar en amatör.

Samtidigt som det aldrig varit enklare att göra en hemsida, med alla verktyg och mallar som finns tillgängliga idag, så har det heller aldrig varit svårare.

Konkurrensen på webben är stenhård och att göra en professionell hemsida handlar minst lika mycket om psykologi som om teknik och grafik.

Här på Comlog ser vi till att ni får en hemsida som passar för just er målgrupp. En ny hemsida är en investering som ska ge ordentlig avkastning med fler kunder och ökad försäljning. Annars är den bara en kostnad.

Webbdesign
Professionella hemsidor

Dela upp betalningen.

Vill du hellre dela upp kostnaden för din hemsida på flera månader eller till och med hyra din hemsida? Vi har lösningar som passar alla företag.

En ny hemsida är en investering för ditt företag, men om du inte vill ta hela investeringskostnaden direkt så har du möjlighet att dela upp den på 12 månader hos oss.

Du kan till och med hyra din hemsida till en fast månadskostnad som även innehåller drift och hackerförsäkring.

Det handlar om mer än att bara bygga en hemsida. Det handlar om att bygga ett förtroende och en långsiktig kundrelation.

Vi binder inte upp er i långa avtal eller bygger er hemsida på någon obskyr plattform som ingen annan klarar av att hantera. Istället jobbar vi desto hårdare för att ni ska bli extra nöjda, så ni väljer att använda våra tjänster även i framtiden.

Efter att vi byggt er hemsida så är den er. Hos oss betalar ni bara för er hemsida en enda gång. Men om ni vill ha extra hjälp så finns vi alltid här för er, och ni kan även välja att teckna serviceavtal eller låta oss sköta driften och underhållet av er hemsida.

Professionella hemsidor
Professionella hemsidor

www + Power = Powwwer.

När du får din nya hemsida så kommer du att kunna ändra alla texter och bilder, och lägga till nya sidor själv. Om du vill.

Vi kan annars ta hand om allt åt dig så du slipper bekymra dig för någonting som rör din hemsida. Istället kan du fokusera på att ta hand om dina nya kunder.

Med vårt Powwwer-koncept får du din egna webbavdelning med en webbredaktör, sökmotoroptimerare, webbprogrammerare och servertekniker till ett fast pris varje månad.

Tänk om ni hade den bästa hemsidan i er bransch...

Vart tar besökarna vägen efter att de lämnat er hemsida? Risken är stor att de klickar sig vidare till nästa resultat i sökresultaten. Vårt jobb är att se till så de inte lämnar er hemsida förrän de gjort ett köp eller tagit en kontakt.

Det viktigaste är inte att er hemsida är den första som besökarna klickar på i sökresultaten, utan att det blir den sista.

Pris hemsida