Hemsidor

Det första intrycket är viktigt.
Det andra också.

Att få besökarna att komma till din hemsida är bara början. Det svåra är att få dem att stanna.

Att första intrycket är viktigt vet du redan. Men det andra intrycket är minst lika viktigt. Det är här alla de hundratals små, små detaljerna kommer in, som övertygar dina besökare och får dem att göra slag i saken.

Det är därför helhelten är så viktig. En slarvigt gjort hemsida kan se bra ut på ytan, men ger dig bara några få nya kunder.

Hemsida för företag
Få ut mer av din nya hemsida
Hemsida med garanti
Vi garanterar att du blir helt nöjd med din nya hemsida

Du kommer att bli helt nöjd. Garanterat.

Att köpa en skräddarsydd och kundoptimerad hemsida är som att köpa grisen i säcken. Varje hemsida är unik och du vet inte vad du kommer att få förrän det mesta av jobbet redan är gjort.

Därför tar vi inga startavgifter och du betalar bara för din hemsida ifall du blir helt nöjd och väljer att använda den. Annars behöver du inte betala något alls. Vi tar hela risken, så du slipper.

Nu har du inte längre några ursäkter att vänta med din hemsida.

Tycker du det är dyrt med en professionell webbdesigner? Vänta bara tills du anlitat en amatör.

Samtidigt som det aldrig varit enklare att göra en hemsida, med alla verktyg och mallar som finns tillgängliga idag, så har det heller aldrig varit svårare.

Konkurrensen på webben är stenhård och att göra en professionell hemsida handlar minst lika mycket om psykologi som om teknik och grafik.

Här på Comlog ser vi till att du får en hemsida som passar för just din målgrupp. En ny hemsida är en investering som ska ge ordentlig avkastning med fler kunder och ökad försäljning. Annars är den bara en kostnad.

Professionell webbdesigner
Vi skapar en webbdesign som är optimal för din målgrupp
Pris för en hemsida
Du kan få en hemsida som passar din budget

Hur mycket kostar en hemsida?

En av de vanligaste frågorna vi får från småföretagare är: "Hur mycket kostar en ny hemsida?" Vi svarar ofta med en ny fråga: "Hur mycket har du?"

Varje hemsida vi gör är unik för att passa dig och din målgrupp så du får så många nya kunder som möjligt. Men minst lika viktigt är att den ska passa den budget du har.

Vi har därför olika lösningar och upplägg så vi kan göra det bästa av varje budget.

Dela upp betalningen.

Ibland funkar det bättre att dela upp betalningen av din hemsida så du slipper ta hela investeringen på en gång.

Vi har betallösningar så du kan dela upp betalningen på 6 eller 12 månader beroende på totalpriset.

Dela upp betalningen
Dela upp betalningen för din nya hemsida
Drift och uppdateringar av hemsidor
Du får din egen webbavdelning för en fast månadskostnad

Powwwer.

Med vårt Powwwer-koncept får du en hel webbavdelning som jobbar för dig och uppdaterar din hemsida och din digitala marknadsföring till en fast månadskostnad.

Du slipper tänka på drift, löpande uppdateringar, sök- och konverteringsoptimeringar eller på om din hemsida blir hackad eller på annat sätt skulle sluta fungera som den ska. Allt det där tar din personliga webmaster hand om tillsammans med våra experter inom de olika områdena.

Tänk om du hade den bästa hemsidan i din bransch...

Det viktigaste är inte att din hemsida är den första som besökarna klickar på i sökresultaten, utan att det blir den sista.

Vi ser till så dina besökare inte har någon anledning att klicka på nästa resultat i söklistorna.

Bästa hemsidan vinner
Kontakta oss för att komma igång