Hemsidor till fasta priser
Vi hjälper ditt företag lyckas på webben

En modern hemsida för ditt företag – till ett pris som passar dig

Som du säkert märkt kan priset för en hemsida variera kraftigt. De stora webbyråerna svarar inte ens på tilltal ifall du inte har en budget på minst en halv miljon. Samtidigt kan du få en billig paketlösning för några tusenlappar.

Som i de flesta andra fall så får du det du betalar för. Hos en professionell webbyrå får du ett helt team till ditt förfogande, som är experter på varje enskild detalj i projektet, medan standardpaketen är just standardlösningar som egentligen inte passar för någon.

Vi har funnits på marknaden sedan 1995 och har hunnit finslipa våra processer så mycket att vi kan anpassa oss efter den budget du har.

Varje projekt är unikt och din hemsida kommer att vara skräddarsydd för att passa dina behov och din målgrupp på bästa sätt. Priserna varierar därför rätt mycket beroende på hur mycket arbete som krävs för att nå dina mål. Här är ändå några prisnivåer för att ge dig en grov uppskattning om vad det kan kosta:

  • Mikroföretaget: 20.000 - 35.000 kr
  • Småföretaget: 40.000 - 80.000 kr
  • Avancerad hemsida: 80.000 - 250.000 kr

Kontakta oss idag för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig lyckas på webben och exakt hur mycket det skulle kosta.

Ta första steget

Du har en chans att fånga dina besökares intresse och behålla dem på din hemsida innan de försvinner vidare till nästa länk i söklistorna.

Vi på Comlog hjälper dig att visa dig från din bästa sida, och leda dina besökare till att bli dina kunder.

Ta första steget mot din nya hemsida och låt oss göra det enkelt för dig.

Kontakta oss idag

Hör av dig så hjälper vi dig med en ny hemsida för ditt företag till ett fast pris du har råd med.

Ring oss

08-55 111 000

Maila oss

hej@comlog.se

Skriv till oss

Box 24138
104 51 Stockholm

Besök oss

World Trade Center
Klarabergsviadukten 70
Stockholm

Skicka ett meddelande