Mer än bara en vanlig gammal webbyrå

Om Comlog

Jag startade Comlog 1995 och under de 27 år vi funnits på marknaden har vi hunnit jobba med hundratals företag.

Vi vill fylla ett hål på marknaden mellan de stora webbjättarna, som inte vill ta i ditt lilla jobb med tång, och alla de olika typer av webbföretag som erbjuder simpla färdigförpackade standardpaket.

Hos oss får du en personlig och professionell hemsida som är helt skräddarsydd och optimerad för din målgrupp, ditt varumärke och dina tjänster. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering.

För oss handlar det om mer än att bara bygga en hemsida. Det handlar om att bygga ett förtroende och en långsiktig kundrelation.

Jan Svensson, grundare och VD

Jan Svensson, VD

Comlog är tillbaka i Sverige.

Comlog startade i Stockholm och efter flera år utomlands är vi nu tillbaka igen. Cirkeln är sluten.

Vi har kvar vårt utvecklingsbolag i Prag med ett tjugotal professionella webbdesigner och webbutvecklare som är redo att ta hand om ditt webbprojekt. All projektledning och administration kommer dock numera att ske från Sverige.

Ända sedan vi startade Comlog har vi levt efter en viktig princip: det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Du ska få hjälp av experter utan att själv behöva vara expert inom webbdesign och webbutveckling.

Hos oss träffar du därför inte en säljare som har som mål att öka vår försäljning så mycket som möjligt – du träffar istället en webbkonsult som har som mål att öka din försäljning.

Du är expert på ditt företag och din bransch – vi är experter på webben. Tillsammans kan vi skapa magi.

Låt oss visa vad du går för.

Med den konkurrens som finns på webben idag gäller det att snabbt göra ett gott första intryck och skapa ett förtroende hos besökarna.

Låt oss visa världen vad som skiljer dig från alla andra.

Kontakta oss för att komma igång

Vi finns bara en kontakt bort

Du är bara en kontakt ifrån att komma igång med din nya hemsida.

Kontakta oss idag så hör vi av oss till dig inom 24 timmar.