Professionell webbutveckling med flexibla villkor

Vårt koncept bygger på att du ska få exakt den webblösning du behöver, med den betalmodell och driftform som passar dig bäst.

För vissa företag passar det bäst att köpa och äga hela lösningen på ett bräde, medan det för andra passar bättre att hyra för att slippa dra ett investeringsbeslut genom styrelsen. En del företag vill ha fullständig kontroll över driften och väljer att köra systemet på sina egna servrar, medan andra vill slippa allt krångel och vill bara att allt fungerar utan att behöva bry sig om hur.

Vad som än passar dig bäst så har vi flexibla lösningar som kan tillgodose dina behov. Flexibilitet kommer med erfarenhet – vi har 28 år i branschen

Köp eller hyr din webblösning

Nu kan du hyra ditt skräddarsydda webbsystem, och slipper investera i utveckling och drift. Du betalar bara för användandet och får en fast månatlig kostnad. I priset ingår all utveckling och all drift, och du behöver aldrig mer oroa dig för oväntade kostnader.

Om du istället vill äga ditt system eller din webbplats så går det naturligvis bra. Du har då full kontroll på allt och betalar bara en engångskostnad. Vi tar inga löpande kostnader eller serviceavgifter, om du inte väljer att tecka ett serviceavtal.

Sköt driften själv eller låt oss ta hand om allt

När du köper din webblösning från oss kan du välja att själv sköta all drift på egna servrar. Eller så låter du oss ta hand om allt och behöver aldrig tänka på webbservrar, buggar, uppgraderingar, hackerattacker eller andra tråkigheter. Allt bara fungerar.

Om du väljer att hyra ditt webbsystem så ingår all drift, underhåll och support, så du alltid vet exakt hur mycket kostnaden blir varje månad.

Kontakta oss
Ta första steget mot din nya webblösning

Kontakta oss gärna genom kontaktformuläret eller via telefon, 08-55 111 000, för ett kostnadsfritt första möte med en webbkonsult eller om du bara vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med.

Vi utför både stora och små uppdrag till alla typer av företag. Vi har dock inga färdiga lågprispaket eller tar över påbörjade projekt.

Du måste fylla i ditt namn
Du måste skriva en korrekt e-postadress
Skriv ett kort meddelande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev