Dina kunder kan inte köpa det du inte säljer

E-handelslösningar

Låt din bästa säljare jobba 24 timmar per dygn, medan du själv sover.

Vi lever i en tid då vi blir alltmer otåliga. Om dina kunder vill köpa något så vill de göra det av dig nu, innan behovet hinner försvinna eller innan de hittar det de behöver hos någon av dina konkurrenter.

Det som tidigare skulle vara bra, billigt och snabbt, ska numera vara perfekt, gratis och nu. Det är därför det är nödvändigt att du finns på plats med en snabb och lättanvänd e-butik, som är öppen 24/7 och som det är lätt att handla i.

E-handelslösningar
E-handelslösning som är lätt att använda

Gör det enkelt för dina kunder att köpa det de behöver – när de behöver det.

Med en fungerande e-butik har du hela världen som marknad. De flesta produkter och många tjänster kan köpas online, utan att kunden behöver lämna datorn.

Med snabba leveranser och smarta betallösningar kan du nå en stor kundgrupp, var du än befinner dig i världen. Du behöver inte längre investera i tjusiga butiker i de folktätaste områdena för att lyckas.

Att sälja dina produkter online är lättare än du tror.

Att sälja produkter via din webbplats ska vara enkelt. Både för dina kunder och för dig.

Du kan börja med en enkel lösning, där ni manuellt registrerar alla produkter och hanterar alla order. Vi kan sedan succesivt integrera e-handelslösningen till andra system, för att göra allt mycket enklare, efter hand som försäljningsvolymerna ökar.

Vi kan göra din e-butik helt automatiserad, så ordrarna går direkt in i ert ordinarie ordersystem, eller direkt till ert logistikcenter, som sköter distributionen. Försäljningssiffrorna och betalningarna kan gå direkt till ert redovisningssystem. Priser och lagersaldon kan uppdateras automatiskt, och ni behöver inte ens märka att ni har en e-handelsplattform, förutom att försäljningen ökar.

E-handel butik
E-handelslösning för dig

Låt oss prata om din e-handelsplattform idag.

Med de möjligheter och den enorma marknad som finns idag, så har du alla möjligheter att lyckas med en professionell satsning på en e-handelsplattform.

Vi ger dig en stabil grund att stå på, som är anpassad för dina produkter och din målgrupp, så du sticker ut i mängden bland alla färdiga mallar och standardlösningar.