Vi hjälper svenska företag lyckas på webben
Din expert på hemsidor och webbutveckling

En modern webbyrå sedan 1995

Comlog är en webbyrå i Stockholm som fokuserar på att skapa moderna och säljande hemsidor för småföretag i hela Sverige.

Om du behöver en ny hemsida till ditt företag så kan vi troligen hjälpa dig.

Eller har du en ny fantastisk idé till ett webbsystem eller en webbapplikation som du vill förverkliga?

Med 28 år på marknaden har vi den erfarenhet som krävs för att skapa den lösning som passar bäst för dig.

Våra tjänster

Vi gör allt lite enklare för dig

Du hamnar i gott sällskap

De kunder som valt att arbeta med oss är allt från små okända företag som vill växa och bli synliga på webben, till stora multinationella företag och välkända organisationer.

Webbyrå Stockholm SEO-byrå Stockholm Webbyrå för AIK Webbyrå småföretag Webbyrå advokatbyrå Webbyrå logistik Webbyrå ehandelslösning Webbyrå för idrottsförening Webbyrå webbutveckling Webbyrå SEO-byrå Webbyrå SEO-byrå Stockholm Webbyrå webbutveckling logistik Webbyrå webbdesign Stockholm Webbyrå webbdesign och hemsida Webbyrå ehandelslösning Webbyrå ekonomisystem Webbyrå Stockholm Webbyrå hemsida företag och webbutveckling Webbyrå webbutveckling logistiksystem Webbyrå webbutveckling Stockholm Webbyrå CRM

Ta första steget

Kontakta oss för att komma igång med ditt webbprojekt.

En webbyrå i Stockholm för småföretag i hela Sverige

Vi är en modern webbyrå i Stockholm som är specialiserade på att skapa professionella och säljande hemsidor åt svenska småföretag.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din investering i en ny hemsida har vi effektiviserat våra processer, med snabba puckar och täta avstämningar.

Våra företagshemsidor bygger vi i första hand i WordPress. På så sätt får du en hemsida på en världsledande och stabil plattform för småföretag, som du enkelt kan hantera och uppdatera själv om du vill.

Med den erfarenhet vi har och med en flexibel projektorganisation kan vi anpassa projektet efter dina behov och din budget.

Webbutveckling

Vi har våra webbutvecklare i Stockholm och Prag, redo att hjälpa dig med alla typer av webbutveckling för din hemsida eller för ett komplett webbaserat affärssystem.

Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad vi kan skapa åt dig.

Mycket mer än bara en WordPress-webbyrå

WordPress-hemsidor för företag

Våra moderna och skräddarsydda WordPress-hemsidor för företag är optimerade både för sökmotorerna och för besökarna. Det gör att du får fler besökare och att en större andel av besökarna blir dina kunder.

WordPress är något av en defacto-standard i världen för mindre eller medelstora webbplatser. Men vi jobbar även med rena html-hemsidor om du av någon anledning inte vill ha WordPress. En hemsida utan publiceringsverktyg blir i regel snabbare än en med exempelvis WordPress, men den kräver å andra sidan att du kan html (eller anlitar någon som kan) för att kunna uppdatera innehållet.

Det är därför WordPress är den i särklass vanligaste plattformen vi bygger hemsidor på åt våra kunder.

Webbutveckling

Våra webbutvecklare skapar allt från enkla funktioner på din hemsida till enorma affärskritiska affärssystem åt multinationella företag.

Med webbutveckling kan man bygga in alla de funktioner man vill ha på en hemsida eller en webbplattform.

Webbutvecklare WordPress

Våra WordPress-utvecklare skapar den hemsida och de funktioner du behöver i WordPress.

WordPress-utvecklingen ingår ofta som en del av våra projekt.

PHP-utvecklare

PHP är ett av de allra vanligaste programmeringsspråken för webben, och har använts bland annat för att skapa Facebook och WordPress.

Våra PHP-utvecklare har skapat åtskilliga webbaserade affärsapplikationer och webblösningar.

Våra webbutvecklare i Stockholm och Prag är vana att jobba med alla typer av projekt.

Sökoptimering

En väl utförd sökoptimering gör det lättare för dina nya kunder att hitta dig. Genom att sökoptimera din hemsida kan sökmotorerna lättare visa din hemsida för de besökare som söker efter det du säljer.

Sökoptimering är en långsiktig process med flera olika komponenter. Det första vi gör vid en sökoptimering är att ta reda på vilka sökord och sökfraser som dina bästa kunder använder. Det är ofta inte de du tror.

Nästa steg i sökoptimeringen är att göra en ordentlig genomgång av din hemsida för att se vilka detaljer och texter som vi behöver uppdatera och förbättra. Den interna sökoptimeringen består av cirka 200 komponenter som måste anpassas på bästa sätt.

När den interna sökoptimeringen är klar påbörjas nästa steg med den externa sökoptimeringen. Där går vi igenom vilka länkar som finns till din hemsida och vad som kan förbättras.

Drift och underhåll av din hemsida

Med vår tjänst Powwwer by Comlog tar vi hand om all drift och underhåll av din hemsida så du slipper själv.

Vi sköter driften och ser till så din hemsida alltid fungerar och inte blir hackad eller råkar ut för några tekniska problem.

Vi sköter alla uppgraderingar och uppdateringar. Vi till och med skriver nya texter och sköter din sökoptimering och digitala marknadsföring.

Personlig webmaster

Med vår tjänst Webmaster24 tar vi hand om dina uppdateringar när du behöver hjälp med hemsidan.

Du får en personlig webmaster som du kan vända dig till när du vill ha något fixat på din hemsida, vare sig det rör sig om att ändra texter eller skapa någon ny funktion.

Vi finns bara en kontakt bort

Du är bara en kontakt ifrån att komma igång med din nya hemsida.

Kontakta oss idag så hör vi av oss till dig inom 24 timmar.