Våra webblösningar passar inte vem som helst...

Vi utvecklar inte webbsystem och webbapplikationer som passar för vem som helst – vi utvecklar webblösningar som passar för just dig.

Ditt företag är unikt, med unika behov och krav. Därför tar vi dina problem och utmaningar på allvar, och utvecklar det webbsystem eller den webbapplikation som är mest effektiv för just dig – utan kompromisser.

Istället för att du ska behöva anpassa företaget efter vad ditt affärssystem klarar av så bygger vi en webbaserad systemlösning som är helt anpassad efter ditt företag, så du kan konkurrera om kunderna på dina villkor.

Vare sig du behöver en enkel webbapplikation till din webbplats eller ett komplett webbaserat affärssystem så har vi gjort det mesta förut. Vi har byggt logistiksystem åt Norska Posten, CRM-system åt IBM, leveranslösningar åt IKEA, system för realtidsanalyser av aktiehandeln på Stockholmsbörsen, biljettbokningssystem, kvalitetssäkringssystem och mycket annat. Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd med din webblösning.

Vi är en lösningsleverantör, och ditt problem är vår utmaning.

Vänd kappan efter vinden lite oftare

Att vända kappan efter vinden betraktas nog allmänt som en negativ egenskap, men som företagare kan det vara avgörande för att lyckas. Att snabbt kunna anpassa sig efter det dina kunder efterfrågar kan vara skillnaden mellan succé och fiasko.

Webbanvändarnas beteende har förändrats avsevärt de senaste åren, med ny teknik som har dykt upp och allt fler som surfar via mobiler och surfplattor. Det som för några år sedan skulle vara bra, billigt och snabbt, ska idag vara perfekt, gratis och nu.

Om du inte hänger med i utvecklingen så är risken att du blir frånsprungen av dina konkurrenter.

Kontakta oss idag för att komma igång med ditt webbprojekt.


E-post

hej@comlog.se
 
 

Telefon

08-55 111 000
 
 

Adress

Box 24138
104 51 Stockholm
 

Webbyrå Stockholm

Kontakta oss