Visa dig från din bästa sida

Samtidigt som det aldrig varit enklare att göra en webbplats, med alla verktyg och mallar som finns tillgängliga idag, så har det heller aldrig varit svårare. Konkurrensen på webben är stenhård och att göra en professionell webbplats handlar minst lika mycket om psykologi som om teknik och grafik.

En gång i tiden räckte det att ha en webbplats som såg skapligt bra ut. Det gör det inte längre. Om du inte bygger upp rätt känsla och triggar alla undermedvetna signaler så kommer du att tappa många potentiella kunder. Dina besökares tålamod är extremt kort idag.

Skräddarsydda och konverterings­optimerade webbplatser

Billiga standardmallar har en enda fördel – de är billiga. De är däremot inte optimerade för att du ska få fler kunder eller öka din försäljning.

Genom att konverteringsoptimera din webbplats ser vi till att du tar hand om dina besökare på rätt sätt, bygger upp ett intresse, skapar ett förtroende och lockar till ett köp eller en kontakt.

Sättet man gör det på skiljer sig åt för varje webbplats, beroende på vilken typ av kunder och produkter du har, vilken målgrupp du vänder dig till, hur dina konkurrenter ser ut och mycket annat.

Konverteringsoptimeringen kan innehålla flera olika delar, som till exempel att anpassa designen på ett sätt som gör att besökaren lättare hittar köpknappen, att anpassa strukturen så besökaren lätt hittar det han eller hon söker, eller att automatiskt anpassa innehållet litegrand beroende på vad besökaren har sökt på för att komma till din webbplats.

Konverteringsoptimeringen innehåller även hundratals små detaljer, som var och en kanske inte har någon avgörande betydelse, men som tillsammans kan göra en enorm skillnad för hur besökaren uppfattar dig, som till exempel storleken på texterna, kontrasten mellan text och bakgrund eller färg och form på knappar.

Fasta priser utan dolda kostnader

Vi har inga löpande avgifter eller andra kostnader som binder upp dig i långa avtal som du aldrig lyckas ta dig ur. Hos oss betalar du bara för din webbplats en enda gång, ifall du inte aktivt väljer någon av våra tilläggstjänster för att underlätta din vardag.

Att investera i en ny webbplats är en kortsiktig kostnad som ska generera en långsiktig vinst under flera år.

Frågan idag är inte om du har råd att ha en bra webbplats, utan om du har råd att inte ha det.

Drift och förvaltning med garanti

Med vårt extra tillval Powwwer By Comlog gör vi det ännu lättare att administrera din nya webbplats så du slipper bekymra dig om den.

I lösningen ingår all drift och alla uppgraderingar. Dessutom säkrar vi upp din webbplats så den blir ännu svårare att hacka. Om olyckan ändå skulle vara framme så återställer vi den utan någon extra kostnad.

Allt till ett fast månadspris så du får fullständig kontroll över dina webbkostnader.


E-post

hej@comlog.se
 
 

Telefon

08-55 111 000
 
 

Adress

Box 24138
104 51 Stockholm
 

Webbyrå Stockholm

Kontakta oss