Professionell webbutveckling med flexibla villkor

Med vårt koncept får du exakt den webblösning du behöver, med den betalmodell och driftform som passar dig bäst. Utan kompromisser.

För vissa företag passar det bäst att köpa och äga hela lösningen, medan det för andra passar bättre att hyra för att slippa ta hela kostnaden direkt. En del företag vill ha fullständig kontroll över driften och väljer att köra systemet på sina egna servrar, medan andra vill slippa allt krångel och vill bara att allt fungerar utan att behöva bry sig om hur.

Vad som än passar dig bäst så har vi flexibla lösningar som passar dina behov. Flexibilitet kommer med erfarenhet – vi har 24 år i branschen

Köp eller hyr din webblösning

Nu kan du välja att hyra din konverteringsoptimerade eller ditt skräddarsydda webbsystem, och slippa investera i utveckling och drift. Du betalar bara för användandet och får en fast månadskostnad. I priset ingår all utveckling och all drift, och du behöver aldrig mer oroa dig för oväntade kostnader.

Om du istället vill äga ditt system eller din så går det naturligvis bra. Du har då full kontroll på allt och betalar bara en engångskostnad. Vi tar inga löpande kostnader eller serviceavgifter, om du inte väljer att tecka ett serviceavtal.

Sköt driften själv eller låt oss ta hand om allt

När du köper ditt webbsystem eller från oss kan du välja att själv sköta all drift på egna servrar. Eller så låter du oss ta hand om allt och behöver aldrig tänka på webbservrar, buggar, uppgraderingar, hackerattacker eller andra tråkigheter. Allt bara fungerar.

Om du väljer att hyra din webblösning så ingår all drift, underhåll och support, så du alltid vet exakt hur mycket kostnaden blir varje månad.

När du blir kund hos oss får du:


E-post

hej@comlog.se
 
 

Telefon

08-55 111 000
 
 

Adress

Box 24138
104 51 Stockholm
 

Webbyrå Stockholm

Kontakta oss