Hos oss blir du aldrig bara en i mängden

Ända sedan vi startade Comlog för 24 år sedan har den viktigaste principen varit att det ska vara lätt att vara kund. Du ska få hjälp av experter utan att själv behöva vara expert inom IT och webbutveckling.

När du kontaktar oss träffar du inte en säljare som har som mål att öka vår försäljning så mycket som möjligt, utan du träffar istället en webbkonsult som har som mål att öka din försäljning så mycket som möjligt.

Vi tror inte på att ändra det som gör dig unik genom att tvinga in dig i färdiga mallar eller lösningar. Vi börjar istället vår process med att lyssna till dina behov, och vi slutar inte förrän du är helt nöjd med det du fått.

När vi startade Comlog för att skapa smarta IT-lösningar hade vi en vision – vi ville hjälpa svenska företag använda tekniken för att öka produktiviteten och lönsamheten. Tekniken har förändrats sedan dess, men vårt uppdrag är fortfarande detsamma.

Idag har vi hjälpt många av de mest framgångsrika företagen i Skandinavien – allt från små enmansföretag till enorma multinationella företag.

Kontakta oss idag för att se om vad vi kan göra för dig.


E-post

hej@comlog.se
 
 

Telefon

08-55 111 000
 
 

Adress

Box 24138
104 51 Stockholm
 

Webbyrå Stockholm

Kontakta oss