Vi bygger webblösningen som passar för just dig

Vi har inga stadardlösningar som vi vill knöla in dig i. På Comlog är vi medvetna om att ditt företag är unikt. Vi bygger därför våra webblösningar helt efter dina behov och specifikationer.

Vi är en lösningsleverantör, och ditt problem är vår utmaning. Vi kommer att skapa en lösning som inte finns i något standardsystem. Att investera i en webblösning som ökar din produktivitet eller ger dig en fördel framför dina konkurrenter kommer att betala sig självt.

Vare sig du behöver en enkel webbapplikation till din hemsida eller ett stort webbaserat affärssystem så har vi gjort det mesta förut. Vi har byggt logistiksystem åt Norska Posten, CRM-system åt IBM, leveranslösningar åt IKEA, biljettbokningssystem, system för realtidsanalyser av aktiehandel, kvalitetssäkringssystem och mycket annat. Vi vet vad som krävs för att du ska bli nöjd med din webblösning.

Våra webblösningar passar inte alla – de passar bara dig

Vare sig du har en helt färdig specifikation på vad du vill ha, eller behöver hjälp med att hitta den mest optimala lösningen som passar det sätt du vill arbeta på, så finns vi där och ser till att du får ut det mesta möjliga av din investering.

Vi finns ofta med på ett tidigt stadium när nya affärsidéer tar form, som bollplank eller konsulter.

Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte och en kostnadsfri konsultation. Vi lyssnar gärna på vad du vill ha hjälp med.

Webbutveckling

Ta första steget

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion ifall vi kan hjälpa dig med din nya hemsida eller webbapplikation, eller om du bara vill ha en första prisindikation för att se om ditt projekt ryms inom din budget.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ring oss på 08-55 111 000.