Mer än bara en vanlig webbyrå

Ända sedan vi startade Comlog för 27 år sedan har vi levt efter en viktig princip – det ska vara lätt att vara kund hos oss. Du ska få hjälp av experter utan att själv behöva vara expert inom IT och webbutveckling.

Hos oss träffar du inte en säljare som har som mål att öka vår försäljning så mycket som möjligt – du träffar en webbkonsult som har som mål att öka din försäljning så mycket som möjligt.

Vi väljer våra kunder med omsorg. Om vi inte är säkra på att vi kan göra en webblösning som blir lönsam för dig så tackar vi nej till uppdraget.

Expertis kommer med erfarenhet – vi har ett kvarts sekel i branschen

Webben skapades 1989 – Comlog startade 1990. De första åren jobbade vi dock med att utveckla traditionella affärssystem, främst inom logistik. Tekniken flyttade successivt över mot webben, och från slutet av 1990-talet har vi jobbat uteslutande med webblösningar.

Vi har lärt oss mycket sedan starten 1990, men den viktigaste lärdomen är att det inte finns några genvägar för att lyckas göra en hemsida som gör besökarna till kunder, eller ett webbsystem som ökar effektiviteten och konkurrenskraften.

Om man vill lyckas så måste man göra jobbet. Det gör vi. Vi gör jobbet åt dig.

Webbkonsult

Ta första steget

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion ifall vi kan hjälpa dig med din nya hemsida eller webbapplikation, eller om du bara vill ha en första prisindikation för att se om ditt projekt ryms inom din budget.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Du kan också ring oss på 08-55 111 000.